Missade du oss på Bokmässan?

När detta skrivs har det nyss varit Bokmässan 2015 i Göteborg och Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson fanns i Bokfabrikens monter för att sprida det glada budskapet att boken om Äventyrsspel är på gång – samt förse sin omgivning med fantastiskt vackra Äventyrsspelströjor.

Då vi utannonserade boken ÄVENTYRSSPEL – BLAND MUTANTER, DRAKAR OCH DEMONER för mindre än en vecka sedan var vi inte med i några officiella programpunkter – men vi blev ändå intervjuade på Digitala scenen under söndagen av Dataspelsbranschens Per Strömbäck. Videon kan du se nedan, även om allt är ungefär 20 procent långsammare – riktigt så djupa basröster har ingen av oss.

bokmässan_äventyrsspelTrycket vid Äventyrsspelsmontern var högt men jämnt fördelat över lördagen och söndagen, såpass högt att vi fick gå ut ur montern och ställa oss lite bredvid för att inte störa övriga signeringar och events. Väldigt många har nu tagit tillfället att förhandsbeställa boken för att få den lagom till jul – det kan du också göra här.

Vår monter drog dessutom ofta till sig celebert besök. Vi fick påhälsning av inga mindre än Simon Stålenhag, Rickard Söderberg, Anders Fager, Peter Bergting, Herman Geijer och Tony Cronstam. Här nedan kan du återuppleva alla våra diskussioner om rollspel i allmänhet och Äventyrsspel i synnerhet.

 

Vi får massor av frågor om var man kan få tag på Äventyrsspelströjan. Egentligen tänkte vi att det enbart skulle vara en mässgrej – men på grund av högt tryck funderar vi på att öppna upp för onlineförsäljning i höst. Men isåfall först efter att vi lämnat boken för tryck, just nu hinner vi inte med. Vi får återkomma i frågan.

bokmässan