Möt oss på Comic Con 2015

Slutarbetet med ÄVENTYRSSPEL – BLAND MUTANTER, DRAKAR OCH DEMONER är inlett och vi sätter just nu de sista sidorna och förbereder för en kort men intensiv korrunda. Det som hänt sedan sist är att bokens sidantal är ökat till hela 240 stycken! Det gör att vi får plats med ännu mer av den fantastiska artwork vi kommit över.

Hur tjock maffig boken kommer att bli ser du ovan på den dummy vi fått skickat till oss. Det blir en rejäl bjässe som gör sig väl i bokhyllan eller i spelsamlingen.

Årets Comic Con går av stapeln den 30 oktober till 1 november – och vi kommer att finnas där för att prata om rollspel, vår bok – och kanske sälja en och annan av vår härliga Äventyrsspelströja så många har pratat om.

Besök oss gärna på Comic Con – se kartan nedan var vi finns.

Annars är det bara att spana efter den ikoniska Äventyrsspelsloggan.

comic-con-äventyrsspel

Vår formgivare Dan Algstrand och vi arbetar oförtrutet vidare nätterna igenom för att göra den snyggaste boken du skådat på länge. Vi har nu intervjuat över 50 medarbetare som på ett eller annat sätt bidrog till Äventyrsspels produktioner – och samlat in en större mängd artwork än vi trodde var möjligt.

Här nedan kommer några smakprov:

38-3986-87146-147172-173196-197Har du missat att förhandsbeställa boken? Gör det – så har du den i din hand innan jul.

Ha det fint så ses vi på Comic Con 2015!