Släppfest för boken den 11/12 i Stockholm

släppfestNu är årtiondets största nostalgibok klar: ÄVENTYRSSPEL – BLAND MUTANTER, DRAKAR OCH DEMONER är en bjässebok om allt som Äventyrsspel publicerade under 80- och 90-talen. Boken är fylld med illustrationer, omslag, kartor och skisser, allt varvat med öppenhjärtiga historier och anekdoter från de personer som skapade spelen.

Fredagen den 11/12 firar vi detta i R1 vid KTH i Stockholm. Medverkande i boken är hedersgäster och anländer kl.18 för återträff och mingel. Kl.19 släpper vi in särskilt inbjudna gäster – och från kl.20 öppnar vi upp för dig som tackat ja till vår Facebook-inbjudan: https://www.facebook.com/events/1493796717591717/

Partyt är den tveklöst största återföreningen av Äventyrsspels anställda och frilansare sedan företaget lades ned. Bland de bekräftade gästerna finns Nils Gulliksson, Anders Blixt, Erik Granström, Roger Undhagen, Olle Sahlin, Gunilla Jonsson, Michael Petersén, Anders Fager, Stefan Kayat och många fler. Tro det eller ej, men VD och medgrundare Fredrik Malmberg flyger faktiskt till Stockholm från sitt hem i Kalifornien enbart för denna kväll.

R1 vid KTH är en otroligt cool plats. Det var där Sveriges första kärnreaktor fanns, nedborrad 35 meter i berget under Kungliga Tekniska Högskolan. Den byggdes 1954 och togs ur bruk 1970. Reaktorhallen är förstås fullständigt sanerad och säker och används i dag av KTH för olika arrangeman. Den har på senare år även figurerat i musikvideor av Madonna och Henric de la Cour. Läs mer om R1 här.

R1_KTH

Missa inte detta unika tillfälle att ta en öl och prata rollspelsminnen med Äventyrsspel!

Säfström_Wilhelmsson - Äventyrsspel-3D-LoresVad?
Releasefest för ÄVENTYRSSPEL – BLAND MUTANTER, DRAKAR OCH DEMONER
Var?
R1 vid KTH i Stockholm. Adressen är Drottning Kristinas väg 51, cirka 500m från T-Tekniska Högskolan. Nedgången ligger på baksidan av byggnaden och kommer att vara väl utmärkt med entrévärd.
När?
20.00 fredagen den 11 december 2015

Boken kommer att finnas till försäljning på festen.

Har du förhandsbeställt boken och vill hämta ditt bokpaket på festen?
Mejla shop@bokfabriken.se senast den 1 dec, så fixar vi det.

Välkomna!
Jimmy, Orvar och Bokfabriken